artiesten van nu over hun muziekdocent van toen/

Hannah Mae/

Hannah Mae is een getalenteerde singer-songwriter uit Nederland die bekend staat om haar betoverende stem en pakkende liedjes. Met haar pure en emotionele muziek weet ze het publiek te raken en inspireert ze velen. Hannah heeft diverse hits op haar naam staan en blijft steeds vernieuwen met haar unieke geluid. Haar passie voor muziek en talent maken haar een ware ambassadeur van de Nederlandse muziekscene.

Claude/

Applaus voor Claude! Onze kersverse ambassadeur voor de verkiezing Muziekdocent van het Jaar 2024. Hij is een van de grootste talenten in de Nederlandse muzieksector. Won in 2023 een 3FM Award voor Beste nieuwkomer, was meteen ook beste 3FM talent en dit jaar werd hij uitgeroepen tot "Beste Artiest" tijdens de QMusic Awards.

Glen Faria/

Singer-songwriter, producer, artiest en muzikant. Glen Faria vertelt zijn ervaringen op de middelbare school, over hoe hij het belang van muziekonderwijs inschat en ook over het feit dat hij in alledaagse geluiden meteen ritme en muziek hoort.

Steven Wouterlood/

“Het is zo belangrijk wat je maakt voor kinderen”, aldus Steven Wouterlood. Behalve liedjes voor zichzelf, schrijft hij ook voor o.a. Akwasi, Yes-R en LA The Voices.

Herman van Veen/

Ik zou hier nu niet hebben gezeten als mijn zangjuf mij niet zou hebben opgemerkt. Aldus Hermannus Jantinus van Veen; schrijver, componist, regisseur, muzikant, acteur en presentator. Opgeleid tot violist, zanger en muziekpedagoog en icoon van de Nederlandse podiumkunst.