muziekdocent van het jaar 2024 / nomineer nu jouw favoriet / wie wordt /

Vocale Boost dag/

Vocale Boost dag

Heb jij de ambitie om meer stemmen te laten klinken op jouw school? Dan is dit jouw kans! Kom op zaterdag 15 juni samen met 2 à 3 enthousiaste leerlingen, die graag zingen, naar het MCO in Hilversum voor de ’Vocale Boost Final’. In een omgeving vol muzikale energie, laten we de stemmen van muziekdocenten en leerlingen samenklinken in een speciaal Vocale Boost arrangement. Gedurende de middag wordt je begeleid door Hans Cassa, Rohan Poldervaart en de Music+ Academy.

Met deze spetterende Vocale Boost Final, sluiten 16 gedreven muziekdocenten van 13 scholen een traject af, dat zij zijn gestart in september 2023. Samen zijn ze de uitdaging aangegaan om, met begeleiding van het Vocal Boost team, een Vocal Group op te richten of een bestaande Vocal Group naar nieuwe hoogtes te brengen. Als onderdeel van dit traject ‘Vocale Boost op School’, zijn de docenten in oktober met een select groepje leerlingen naar Hilversum gekomen om samen te zingen en te brainstormen over het opzetten of verder ontwikkelen van hun Vocal Group. Naar de Final nemen ze een groter deel van hun Vocal Group mee en klinken er nog meer stemmen samen! Een aantal Vocal groups geven een korte presentatie en er worden ervaringen gedeeld, want het houdt niet op na deze Final! De reis vol muzikale ontdekkingen en groei gaat door en voor jou is het wellicht een mooi startpunt om ook aan de slag te gaan.

Dus, wil jij met je leerlingen een te gekke middag beleven en inspiratie krijgen over hoe jij een Vocal Group op jouw school vormgeeft? Meld je dan snel aan, je bent van harte welkom!

Datum: 15 juni van 14:00 tot 17:00 uur.

Locatie: Muziekcentrum van de omroep in Hilversum

Kosten: € 150,- voor docenten in loondienst. Dat kan meestal door de school worden bekostigd. Het is € 75,- voor zelfstandige muziekdocenten die het zelf moeten betalen. De kosten zijn onafhankelijk van het aantal leerlingen dat meekomt.

N.B. Je mag maximaal 3 leerlingen meenemen. Alle leeftijden en niveau’s zijn welkom. Ook de huidige groep leerlingen is heel breed qua leeftijd en niveau. Het is natuurlijk ook mogelijk om zonder leerlingen te komen.